Home » Zondagavond Blogs » KDMS Freelance Pool

KDMS Freelance Pool

Gepubliceerd op 1 januari 2021 om 20:23

"Om de continuïteit van mondzorg te blijven bieden moeten praktijkhouders en freelancers elkaar wel makkelijker kunnen vinden" dacht ik

Momenteel hebben veel praktijken te kampen met verzuim door de 14 dagen quarantaine maatregel.

Veel praktijkeigenaren komen dan ineens een praktijkmanager of behandelaar te kort en zien geen andere mogelijkheid dan patiënten af te bellen en de afspraken te verschuiven

Een praktijk zal niet voor nog meer kosten moeten krijgen puur om een invaller te vinden

In de afgelopen periode heb ik een aantal keer de vraag gekregen of ik niet een invalkracht wist. Maar recruiten is niet mijn business en ik heb meestal eigenaren doorverwezen naar recruiters. Toen ook freelancers bij me aanklopte of ik invalwerk wist kon ik toch niet meer mijn mogelijke helpende rol ontkennen.

Ik heb vaker meegemaakt dat door te luisteren naar de wensen om me heen ik een dienst kan ontwikkelen die anders nooit had ontstaan. Als een vraag drie keer bij me komt ga ik erover nadenken. Zo is ook de KDMS Academy ontstaan. Vanuit de vraag van de praktijkmanagers zelf.

Deze vakantie heb ik gebruikt om een manier te vinden om én praktijkeigenaren te helpen last minute toch een invaller te kunnen vinden maar ook voor freelancers een plek te geven waar ze vindbaar zijn.

Maar zonder dat ik daarin een recruiters rol aanneem. Want die rol past niet bij me en zal me afleiden van mijn echte passie: adviseren, coachen en opleiden.

En zodoende heb ik een nieuwe dienst ontwikkeld de KDMS Freelance Pool. Omdat veel diensten gekopieerd worden door grote bekende opleiders/instanties heb ik nu vooraf al wel t intellectuele eigendom vastgelegd. Zo weet je zeker dat er 1 zo'n pool is voor freelancers en die is hier. Dus hoef je maar op 1 plek je diensten aan te bieden als freelancer. 

hoe werkt de KDMS Freelance Pool?

Voor 8.95 euro per maand kun je als freelancer je zichtbaar maken op mijn website. Als een praktijkeigenaar een invalkracht zoekt (of voor langdurige opdracht) kan deze je op de website van KDMS Kruijshoop Dental Management Solutions vinden!

Wat jullie onderling afspreken qua facturering of overeenkomen in opdracht is tussen jullie. Ik hoef verder geen deel van de winst of een fee.

Belangrijkste is dat jullie elkaar vinden. Dat mondzorg zo goed mogelijk kan doorgaan in Nederland. Want KDMS brengt mondzorgers samen in 2021.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.