• Groeiprogramma voor praktijken
  • Online training praktijk managers
  • Intervisie & executive coaching
  • Organisatie Advies dental teams

Balietraining incompany

Een hands on training die direct vruchten afwerpt. Ruth komt een avond naar jouw praktijk en traint je balie assistenten, receptionisten en/of assistentes die ook balie doen. 

We beginnen met een korte kennismaking waarna een heldere presentatie begint

✔️ telefoon etikette

✔️ omzet verhogend plannen

✔️ omgaan met werkdruk

✔️ meerkamerplanning uitleg en advies op maat

✔️ wat nodig is voor jouw praktijk (dit bepalen we samen aan de hand van een gratis telefonische intake of via zoom) 

 

Audit: Voorafgaand aan de trainingsavond bellen we 3 x de praktijk anoniem als 'testpatiënt'. Hoe de telefoon wordt opgenomen, maar ook hoe het gesprek verloopt, geeft een goede indicatie vaak waar versterkende accenten nodig zijn.

Op de avond zelf beginnen we na sterke presentatie met een rollenspel en/ of groepsoefeningen. Zo gaan we direct aan de slag met de lesstof. 

Je krijgt bruikbare feed back en heldere handvatten die je voortaan helpen in lastige situaties achter de balie. 

Na de tijd zijn nog mogelijkheden tot het stellen van vragen.

Een vervolgtraining wordt meestal na een half jaar ingepland maar hoeft niet. 

Na 3 weken is een terugkoppelingsmoment tussen de opdrachtgever en de docent.

Incompany training, dus gewoon achter jullie eigen balie/receptie met eigen computers en telefoons gaan we aan de slag. De training duurt 2.5 uur en is incl een korte pauze en eigen lesmateriaaldat ingezet wordt. Kosten: van 525,- per avond nu voor 450 euro excl btw. (Aanbieding telt tot 10 maart 2023!)

Bij meer dan 6 deelnemers wordt een meerprijs berekend van van 45 euro pp.

Wat anderen zeiden over deze leuke en leerzame trainingsavond: 

'𝓡𝓾𝓽𝓱 𝓰𝓮𝓮𝓯𝓽 𝓳𝓮 𝓱𝓮𝓽 𝓰𝓮𝓿𝓸𝓮𝓵 𝓭𝓪𝓽 𝓰𝓮𝓮𝓷 𝓿𝓻𝓪𝓪𝓰 𝓼𝓽𝓸𝓶 𝓲𝓼. 𝓦𝓮 𝓱𝓮𝓫𝓫𝓮𝓷 𝓿𝓮𝓮𝓵 𝓰𝓮𝓵𝓮𝓮𝓻𝓭. 𝓞𝓸𝓴 𝓭𝓪𝓽 𝓸𝓷𝔃𝓮 𝓶𝓮𝓮𝓻𝓴𝓪𝓶𝓮𝓻𝓹𝓵𝓪𝓷𝓷𝓲𝓷𝓰 𝓿𝓮𝓮𝓵 𝓮𝓯𝓯𝓲𝓬𝓲ë𝓷𝓽𝓮𝓻 𝓴𝓸𝓷! 𝓔𝓬𝓱𝓽 𝓮𝓮𝓷 𝓵𝓮𝓾𝓴𝓮 𝓪𝓿𝓸𝓷𝓭, 𝔀𝓮 𝓱𝓮𝓫𝓫𝓮𝓷 𝓰𝓮𝓵𝓪𝓬𝓱𝓮𝓷 𝓮𝓷 𝓿𝓮𝓮𝓵 𝓰𝓮𝓵𝓮𝓮𝓻𝓭. 𝓦𝓮 𝓴𝓾𝓷𝓷𝓮𝓷 𝓭𝓮𝔃𝓮 𝓽𝓻𝓪𝓲𝓷𝓲𝓷𝓰 𝓿𝓪𝓷 𝓱𝓪𝓻𝓽𝓮 𝓪𝓪𝓷𝓫𝓮𝓿𝓮𝓵𝓮𝓷.'

 

Meer weten? Vul het formulier in en we nemen zsm contact met op.

Online balie training 

Als balie assistent/ receptionist heb je een super belangrijke taak in de praktijk. Je spreekt alle patiënten, bent het 'gezicht van de praktijk' en je bent het aanspreekpunt van alle medewerkers en behandelaren. 

 

De telefoon beantwoorden, hoe doe je dat? Hoe lang mag je ongeveer doen over een gemiddeld telefoongesprek? Hoe zorg je dat je zelf meer de regie neemt in de telefoongesprekken? 

 

De dagplanning is misschien wel de belangrijkste taak die er buiten behandelen is op een praktijk. Immers, als jij niet goed inplant, kunnen behandelaren niet prettig en goed werken en ontstaat onvrede. Maar ook de dagomzet is afhankelijk van een goede planning. 

 

Heel belangrijk vinden we dus dat een balie assistente goed inzicht krijgt waarom de ene planning wél werkt en een andere niet. Hoe zet je een meerkamerplanning op? Kan dat in elke praktijk? Waarom mag liever geen 2 endo's na elkaar plannen? En meer antwoorden vind je in deze training. 

 

 

Studieduur: ongeveer 6 uur. Investering: 350 euro excl btw per persoon

Leerniveau: mbo

Extra: chatfunctie met docent

Hele training is auditief af te spelen dus leren tijdens het sporten of wandelen? 24/7 blijft deze training met kennisbank blijft maar liefs 6 maanden open staan voor je. Leren op momenten dat het jou uitkomt dus! 

Meer info? Vul het formulier in en we nemen contact met je op.