Home » Voor Praktijk eigenaren

KDMS

Voor Praktijk Eigenaren

Executive coaching is een bekende verbeter vorm voor CEO's van bedrijfsleven en bezig aan een opmars binnen de tandheelkunde. Steeds vaker schakelen tandheelkundige praktijkeigenaren een executive coach van KDMS in om scherp te blijven, inspiratie op te doen, stil te staan bij de huidige situatie en concrete stappen te maken voor de toekomst richting de missie en visie van hun praktijk. 

Met executive coaching vergroot de persoonlijke effectiviteit door het versterken van de leiderschapskwaliteiten. Executive coaching wordt daarom ook wel leiderschaps coaching genoemd. Een executive coach heeft naast kennis van coaching en inzetten van sterke coaching instrumenten, ook kennis van complexe business structuren en internationale management modellen met als specialisatie praktijkmanagement. In de coaching wordt zowel op de persoon als op de complexe context en het krachtenveld van de praktijkeigenaar aangesloten.

Doordat KDMS executive coaching vermengd met mentoring en business coaching, zijn de sessies niet alleen gericht op persoonlijk en professioneel praktijkleiderschap te verbeteren maar ook op realiseren van doelstellingen door middel van een strategische planning. Ook apart af te nemen. Mentoring is een combinatie van training, coaching en advies en kan zeer effectief worden ingezet voor bestaande en nieuwe praktijk eigenaren.

Altijd met oog op verbeteren van praktijkvoering. In de executive coaching halen we belemmeringen richting de doelstellingen weg door processen van verbetering en verdieping op te starten. In mentoring werken we ook aan verbeteren door strategische doelen te stellen en sparring in te zetten onder andere om tot die doelen te komen. 

KDMS Heeft voor startende praktijkeigenaren een speciaal traject ontwikkeld. Want uit ervaring is gebleken dat juist gedurende dat eerste belangrijke jaar een starterstraject zeer effectief en verstevigend werkt. Samen leggen we een krachtige fundering onder je praktijk. 

Voor Praktijkeigenaren die worstelen met een langdurige zieke op de praktijk is verzuim coaching mogelijk preventieve coaching vind je onder 'Teamversterkers".

Starters Coaching

Executive Coaching

Mentoring

Arborechtelijk Advies

Tarieven

Basic traject 

Gratis intake

Eens per 3 weken

€ 870,-

(6 sessies)

 

Nb. Ook interim praktijkmanagement is mogelijk vraag er naar in ons gratis kennismakingsgesprek


Premium traject

Gratis intake
Om de week een sessie een half jaar lang 

€ 1.740,-

(12 sessies)


 Exclusive traject

Gratis intake
Een half jaar wekelijkse sessies,

grote stappen maken met een coach aan je zij

normaal € 3 480,- 

nu met 10 % korting: € 3.132

(24 sessies)

Alle trajecten zijn inclusief BTW 60-90 minuten sessies inclusief gebruik Coaching Monitor. Vanaf 'Verstevigend traject' is wordt na elke 6 sessies een tussentijdse rapportage opgemaakt. Álle trajecten worden afgesloten met een professionele eindrapportage. 

Offerte 

op maat klik hieronder

kdmscontact@gmail.com

Review