Vitaliteits coaching.

Merk je dat je vaak reageert vanuit een soort aangeleerd gedrag? Misschien werkte die reactie goed toen je jonger maar werkt het nu tegen jezelf. De grootste ondermijnende factoren om succes te behalen zijn we immers vooral vaak zelf. Stop met doemdenken en afwachten start met herpakken van je vitaliteit. Klinkt makkelijk maar zonder een coach is het lastiger dan je dacht.

✔ Vitaliteits coaching van KDMS richt zich op het benoemen van jouw kernkwaliteiten, en het samen in beeld brengen van jouw kracht, potentie, maar ook allergie en valkuil. Als je in situaties komt waarin je jezelf niet krachtig voelt herken je zo eerder of je reageert vanuit je allergie of valkuil of vanuit je kracht en potentie.

✔ Samen maken we een sterkte/ zwakte analyse en zoeken we de kernwaarden van jou om ze vervolgens te benoemen en te leren herkennen. Door bewezen coaching methodieken in te zetten leer je werken en leven vanuit je eigen ik-kracht. Mindfulness en loslaten van aannames staat centraal als doel, je eigen persoonlijke doel nemen we mee in het traject.

Zo doorbreken we oude hardnekkige patronen en vervangen die door patronen die je wél dat doen bereiken waar je van droomt.

Jouw persoonlijke coachdoel wordt samen met je coach bepaalt naar aanleiding van een intake formulier en een eerste kennismaking. Vanuit daar stippelt de coach een lijn voor je uit waar je tussen de sessies opdrachten meekrijgt om te oefenen met hetgeen je hebt voorgenomen te gaan veranderen. Je coach is tussen de sessies altijd betrokken en op haar kun je terugvallen of juist even tussendoor je succes mee delen.

  • Gebruik van Coaching monitor
  • Coachkaarten en -tools worden ingezet
  • In vertrouwen kun je kwijt en delen wat je echt dwars zit
  • Mindfulness is een ijkpunt
  • Intake en gratis schriftelijke evaluatie na iedere 6 tot 10 sessies
  • Rendement uit coaching is meetbaar
  • Kwetsbaarheid = Kracht

Prijs traject van 6 sessies: 750,- ex btw en reiskosten a 21 ct. per km (online ook mogelijk)

Verlenging is mogelijk. Aanbieding eerste 3 verlenging sessies prijs. 355,- i.p.v 375,- excl btw en excl evt reiskosten a 21 ct per km