• KDMS is nu De Praktijkversterker!
  • Organisatie Advies praktijk houders
  • Beste Interim praktijkmanagers pool!
  • Gespreksadvies praktijkhouders (arbo)
  • Online trainingen praktijkmanagers

Verdiepingsleerlijn voor

praktijk managers

Praktijk managers krijgen de kans te ontwikkelen door reflectie te krijgen in coaching sessies en daarnaast in hun eigen tijd te verdiepen in de online modules. Reflectie uit opdrachten geven je persoonlijk de kans te verbeteren en fine te tunen. 24/7 toegang tot de online KDMS Academy en je eigen persoonlijke ontwikkelplan. Alle leerlijnen hebben gratis app ondersteuning, dus als je tussen de sessies een vraag hebt kun je die altijd stellen in de chat of per app.

 

De lesstof is mbo+ niveau en bevat veel casuïstiek uit de praktijk. Kennis van wet- en regelgeving ks belangrijk en komt in elk level terug. 

 

Ben je benieuwd hoe je nou in die helicopterview kunt komen? Welke gesprekstechnieken je kunt inzetten om anderen te inspireren? Wil je meer handvatten om zelfstandiger te managen op de praktijk? Hoe zit dat nou met de wet- en regelgeving? Hoe ga je om met weerstand in de praktijk? Leer het in de KDMS ACADEMY, e-learning in combinatie met sterke zoomsessies waarin we je persoonlijke vragen behandelen. 

 

Verschillende modules staan instapklaar voor je online. Je kunt ook kiezen om het half jaar programma te volgen.

Versterk jezelf

Ruth Kruijshoop is naast NOBCO (Nederlandse orde BeroepsCoaches) geregistreerd executive coach ook OOA adviseur (Orde van Organisatie Adviseurs) én ben geaccrediteerd docent met CRKBO keurmerk!  Nu weet je zeker dat de lessen goed in elkaar zitten. En weet je gelijk dat de leerlijnen BTW vrij worden gefactureerd, wel zo makkelijk.

Sommige reviews zijn ingekort. De volledige aanbevelingen vind je op mijn LinkedIn pagina. Wil je die lezen en me ook volgen?