Meedoen als interimmer

Ben je interim praktijk manager en wil je graag een leuke klus? Dan ben je hier aan het goede adres. Laat je gegevens achter en we komen Zsm bij je terug. 

 

Maar eerst: hoe werkt het?

Jij schrijft je in en dan nemen wij contact met je op. We maken telefonisch kennis en we zullen je vragen naar je ervaring, maar ook wat je zoekt in een opdracht en natuurlijk te bieden hebt. Je uurtarief bepaal je zelf als deze maar tussen de 55,- en 85,- euro ligt (ex btw en 0.21 ct reiskosten vergoeding per km). Ook de actie radius waar vanuit je wilt werken bepaal je zelf.

Bedenk wel dat hoe dichter bij huis en hoe hoger je tarief is hoe minder kans op een match er is. 

 

Voordelen

♡ De praktijkversterker heeft veel volgers (totaal over 9000 op social media) dus je hebt een groot platform

♡ Je maakt deel uit van de Praktijkversterkers pool, dus ook als jij een keer niet kunt kun je een "collega" vragen in te vallen voor je 

♡ 1 x per jaar organiseren we de Praktijkversterborrel én je maakt deel uit van de Praktijkversterker intervisiegroep

♡ Je bent gewoon eigen baas natuurlijk. Dus je maakt zelf onder je eigen voorwaarden de afspraken met jouw klant. Je kunt wel altijd aan Ruth advies vragen.

♡ Je krijgt een gratis eigen pagina op deze website waar je jezelf uitgebreid mag voorstellen en ook evt een link naar je eigen social media / website kunt plaatsen.

 

Investering

Het aanmaken van je eigen pagina op dit platform is helemaal gratis. De evt kosten voor een ruimtehuur tijdens intervisie delen we met elkaar.

We vragen er wel een kleine vergoeding van je als je een klus hebt via de praktijk versterker. Vraag ernaar bij de inschrijving.

We gaan altijd uit van goed vertrouwen en een intentie om prettig samen te werken. We geloven niet in beconcurreren maar in elkaar versterken. Laten we onderzoeken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Samen maken we de zorg een stukje beter.

Hartelijke groet,

 

Ruth Kruijshoop 

Eigenaar De Praktijkversterker 

06 11431097 

Vul hier het Interim inschrijfformulier in en krijg een eigen pagina. Gebruik de ruimte om jezelf voor te stellen