Home » Zondagavond Blogs » Doe jij al aan braindumpen? Zo start je weer op na je vakantie

Doe jij al aan braindumpen? Zo start je weer op na je vakantie

Gepubliceerd op 15 augustus 2020 om 17:01

Voordat we met vakantie gaan werk ik altijd als een razende Roelant mijn to do lijstjes af, loop ik mijn kwartaal/maand/weekplanning door en nadat ik alles heb afgevinkt maak ik een balans op en gaan we lekker op vakantie.

 

Geen economische balans maak ik dan maar een balans gericht op mijn bereik/prestaties van de periode voor de vakantie.

Of zoals in het Engels het noemen: Achiefments. Achiefments vind ik een mooiere benaming dan prestaties want op een één of andere manier zit daar gauw een oordeel achter. En dat wil ik juist loslaten als ik de balans opmaak.

In mijn braindumpboekje van 2020 staan al heel veel vinkjes. Of wel; krullen. Ik ben namelijk dol op krullen en noem het dus liever "afkrullen van taken!"

Ik moet zeggen dat een van de krullen waar ik heel trots op ben is dat ik de Balie Bijbel geschreven heb. Zo gaaf dat het af is. Dat het heel goed loopt had ik niet durven dromen maar is echt een feestje! Heb je nog geen Balie Bijbel? Bestel kan ook via mij kdmscontact@gmail.com

Anyway, ik heb heel lang gezocht maar braindumpboekje bestaat volgens mij gewoon niet. Dus maak ik het elk jaar voor mezelf. Want ik droedel en braindump wat af.

Zo bereik ik meer doelen en hou ik mijn hoofd leeg. Misschien breng ik ooit een braindumpboekje uit. Het staat wel in mijn top 5 in ieder geval van dromen. En het isbn nummer heb ik al... nu nog de tijd om het te schrijven. 

Jij kan natuurlijk zélf ook zo'n braindumpboekje maken. Want een goede manager bundelt zijn doelen en durft dromen concreet te maken.

Begin straks na je vakantie met een leeg hoofd, dump alles in je boekje en onthoud dat het niet netjes hoeft. Het is van jou. Om jouw hoofd leeg te maken.

Bovenal is het belangrijk dat je START met een fris hoofd aan het tweede deel van 2020 en dus start met braindumpen.

Trouwens je braindumps zijn ook super leuk om terug te lezen!

Ik heb  vandaag in ieder geval weer een paar super mooie doelen erin gezet voor KDMS Kruijshoop Dental Management Solutions en heb zoveel zin weer aan de slag te gaan!!!

 

Begin jij straks ook met een leeg hoofd na je vakantie? Ik hoor graag wat je bezig houdt. Door executive coaching geef ik je naast een luisterend oor ook richting. Gun jezelf die richting. 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.