Home » Voor Praktijk managers

Voor

Praktijk

Managers


KDMS Academy

Online leerlijnen

Kies de leerlijn die bij jou past

Binnenkort zijn de volgende leerlijnen

te verwachten

KDMS Academy

Klassikale trainingen


Training 1

Wet- en regelgeving op de praktijk

VOL

Training 2

Team versterkend managen

Training 3

De rol van de praktijk manager

 

Tarief klassikale trainingen

Inclusief koffie/thee/sibyllus/ lunch

€ 945,- excl BTW per trainingsdag

minimaal aantal deelnemers: 6 maximaal 10

 

 

Geef je gauw op via onderstaand formulier want vol=vol

Coaching on the job

Als praktijkmanager heb je zowel een overkoepelende functie als interne functie, je bent manager van de praktijk en behartigt de belangen van de praktijkeigenaar maar luistert ook naar de behoeften en onderzoekt de mogelijkheden van het team. Jij kijkt altijd naar wat de praktijk nodig heeft, maar soms is dat makkelijker gezegd dan gedaan. In persoonlijke coaching sessies gaan we samen op onderzoek uit hoe je teamversterkend kan werken, de praktijk administratief beter op de rit krijgt, of hoe je nu om moet gaan met die ene 'lastige collega' die in je gezicht ja en amen zegt maar als je er niet bent haar eigen gang gaat. In een telefonische gratis kennismaking gaan we samen jouw persoonlijke coachdoel definiëren. Daar werken we gedurende een half jaar naar toe.

 Je krijgt tijdens de sessies handvatten aangereikt en wordt uitgenodigd om het traject door te zetten tussen de coaching sessies in. Zo werken we belemmeringen weg richting  je coaching doel. Dat doe je door ook concrete opdrachten uit te voeren die je versterken in je (nieuwe) rol. In de volgende sessie evalueren we de opdracht en werken we samen richting je coachdoel. De coaching kan ook ingezet als 'on the job', dan komt jouw ervaren coach op je praktijk en werk je daar samen actief richting jouw doel.

Je coaching traject wordt gemonitord door de coaching tool: Coaching Monitor. Zo zien we de progressie die je maakt tijdens het traject en houden we koers richting je persoonlijke doelen. Je krijgt vanaf 9 sessies een tussentijdse evaluaties. Alle trajecten worden afgesloten met een schriftelijke eindevaluatie.
Altijd concreet en vanuit vertrouwen. KDMS

Tarieven

Basic traject 

Gratis intake

Eens per 3 weken

€ 870,-

(6 sessies)


Advanced traject

Gratis intake
Om de week een sessie een half jaar lang 

€ 1.740,-

(12 sessies incl gratis online toegang tot 1 leerlijnen uit de kdms academy)


Premium traject

Gratis intake
Een half jaar wekelijkse sessies,

grote stappen maken met een coach aan je zij

normaal € 3 480,- 

nu met 10 % korting: € 3.132

(24 sessies incl gratis online toegang tot 2 leerlijnen uit de kdms academy)

Alle trajecten zijn inclusief BTW 60-90 minuten sessies inclusief gebruik Coaching Monitor. Vanaf 'Verstevigend traject' is wordt na elke 6 sessies een tussentijdse rapportage opgemaakt. Álle trajecten worden afgesloten met een professionele eindrapportage. 


Reviews