Home » Voor praktijk eigenaren » Teamversterker

De teamversterker geeft je inzicht waar de ambitie en groeipotentie zit in je team

Benut je de capaciteit van je team optimaal? Waar zitten groei kansen bij je medewerkers en werkt iedereen wel het dichts bij haar talent?

Natuurlijk heb ik de verschuiving meegemaakt van kaartenbak tot digitale patiëtenkaart (ik ben 47) en de snelle groei van de praktijken opgemerkt. Eenmanspraktijken met 1 all round assistente zie je bijna niet meer. Toch sturen veel tandartsen hun praktijk nog op dezelfde manier als toen aan.

Het wordt tijd dat executives ook daarin een verschuiving durven maken. Dat kan door een blauwdruk te laten maken van je team (teamversterker) waarin duidelijk wordt waar de kwaliteiten liggen in je team.

Maak je de stap van all rounds naar ontwikkelen van experts!

Het DNA van de praktijk is ongemerkt veranderd, het management moet daarin mee veranderen wil het nog effectief het team kunnen motiveren en oa assistentes of mondhygiënistes aan zich kunnen blijven binden. 

Omdat het als eigenaar lastig is om vanaf een afstand naar je team te kijken, doet KDMS dat voor je en voert 1 op 1 gesprekken met al je medewerkers op jouw praktijk.

Vervolgens brengt Ruth Kruijshoop als officieel naamdrager van de Orde voor Organisatie Adviseurs, een schriftelijk groeiadvies uit aan de eigenaar. 

De eigenaar ontvangt het groeiadvies per e-mail en samen presenteren we het aan het team. Vervolgens gaan we een training in.

Wil je na het advies ondersteuning bij het implementeren van het groeiadvies? In de teamversterker zit ook praktijkcoaching. Zo houd ik een vinger aan de pols en help ik jullie door het verbeterproces. Incl training en coaching on the job.

Zit je team vast of wil je jouw team weer op scherp zetten? Ik help je door individueel met elk teamlid te praten en een soort blauwdruk te maken voor jou waar volgens mij de focus op moet. 

Vervolgens krijg je de kernpunten, leerpunten én potentie inzichten met het team schriftelijk.

Maak je team tot een team.

 

Genoemde prijs is 5 medewerkers.

Zie tekst hierboven 

 

Maar dan voor teams tot en met 10 medewerkers . 


De tandartsenpraktijken O. Dokman ging u voor

"Graag willen wij Ruth Kruijshoop van KDMS aanbevelen. Wat zijn wij blij dat er door een objectieve manier van handelen de algehele sfeer in onze praktijk verbeterd is.

Ruth heeft een scherpe blik en de mensenkennis om in een heel kort tijdsbestek krachtige slagen te maken en de pijnpunten binnen een praktijk aan het licht te brengen.

Beslissende keuzemomenten kunnen zo daadkrachtig worden genomen. De coachende rol vervult ze hierin met verve.

Persoonlijk voel ik me daadkrachtiger en heb weer enorm veel zin om de praktijk naar een nog hoger niveau te tillen." Eigenaren O. Dokman en D. Van Krieken.