Home » Teamversterker

Als je stopt met je assistenten all round op te leiden, start je met ontwikkelen van experts. De Teamversterker geeft je inzicht waar de kracht zit in je team

Benut je de capaciteit van je team optimaal? Waar zitten groei kansen bij je medewerkers en werkt iedereen wel het dichts bij haar talent?

Natuurlijk heb ik de verschuiving meegemaakt van kaartenbak tot digitale patiëtenkaart (ik ben 47) en de snelle groei van de praktijken opgemerkt. Eenmanspraktijken met 1 all round assistente zie je bijna niet meer. Toch sturen veel tandartsen hun praktijk nog op dezelfde manier als toen aan.

Het wordt tijd dat executives ook daarin een verschuiving durven maken. Dat kan door een blauwdruk te laten maken van je team (teamversterker) waarin duidelijk wordt waar de kwaliteiten liggen in je team.

Maak je de stap van all rounds naar ontwikkelen van experts!

Het DNA van de praktijk is ongemerkt veranderd, het management moet daarin mee veranderen wil het nog effectief het team kunnen motiveren en oa assistentes of mondhygiënistes aan zich kunnen blijven binden. 

Omdat het als eigenaar lastig is om vanaf een afstand naar je team te kijken, doet KDMS dat voor je en voert 1 op 1 gesprekken met al je medewerkers op jouw praktijk.

Vervolgens brengt Ruth Kruijshoop als officieel naamdrager van de Orde voor Organisatie Adviseurs, een schriftelijk groeiadvies uit aan de eigenaar. 

De eigenaar ontvangt het groeiadvies per e-mail in pdf formaat en wordt encrypted verzonden. 


De keuzemogelijkheid is dat je een PowerPoint Presentatie krijgt die jezelf geeft aan je team, of je kunt kiezen om dit door KDMS te laten doen. Wel zo makkelijk. 

Wil je na het advies ondersteuning bij het implementeren van het groeiadvies? Ga dan executive coaching aan.