Home » Team Versterkerende trajecten

KDMS

Team

Versterkers

KDMS Team

Versterker

Team van 10-20 medewerkers

1.075,-

KDMS Boost

Your Team!

Tarief: 375,-

Burn Out

Preventie

Traject

 

Het komt wel eens voor dat je als werkgever een medewerker ziet vastlopen. Als je dit signaleert als werkgever is het verstandig het KDMS Burn Out Preventie traject aan te bieden.

 Het coach traject duurt ongeveer 5 maanden en bestaat uit 6 sessies waaruit coaching opdrachten komen die je werknemer handvatten geven om meer balans tussen werk/privé aan te brengen.  Maar ook om beter te leren begrenzen of te leren plannen kunnen een van de coach doelen zijn.

Indien gewenst wordt een eindrapportage opgemaakt waarin de doelen en procesbeschrijving en rendement uit coaching terug te vinden zijn. Met daarbij ook aanbevelingen om de nieuwe koers vast te houden. Het is aan de coachee of zij/hij deze deelt met de eigenaar.

-○

Natuurlijk kan je ook als werkgever zelf voelen dat als je zo doorgaat je straks helemaal ver van huis bent en je langdurig ziek moet melden. Omdat het gewoon je allemaal teveel begint te worden. Misschien heb je privé veel op je bordje liggen, (scheiding, coronacrisis, ziekte in het gezin of iets anders) of heb je het gevoel op de praktijk teveel op je bord ligt.

Maar lukt het je niet goed meer de balans terug te vinden. Je merkt dat je steeds meer moeite hebt een pas op de plaats te nemen. Pauze? Wat is dat? Als anderen wel even pauzeren werk jij door.

Toch ben je moe, heb je steeds vaker hoofdpijn of gekke kwaaltjes en je slaapt veel minder goed. Luister naar die signalen en ga coaching aan. Terug naar je ik-kracht! Ook voor eigenaren die tegen burn out aanlopen mogelijk.

Upgrade

Kwaliteits

handboek

 

Gratis intake

4 sessies

(ook in te plannen op 1 dagdeel)

580,-

Tarieven

 

Basic traject 

Gratis intake

Eens per 3 weken

€ 870,- normaal nu met 10% korting € 785,-

(6 sessies)


Premium traject

Gratis intake
Om de week een sessie een half jaar lang 

€ 1.740,- normaal nu met 10% korting € 1.565,-

(12 sessies)


Exclusive traject

Gratis intake
Een half jaar wekelijkse sessies,

grote stappen maken met een coach aan je zij

normaal € 3 480,- 

nu met 10 % korting: € 3.132

(24 sessies)

Alle trajecten zijn inclusief BTW 60-90 minuten sessies inclusief gebruik Coaching Monitor. Vanaf 'Verstevigend traject' is wordt na elke 6 sessies een tussentijdse rapportage opgemaakt. Álle trajecten worden afgesloten met een professionele eindrapportage. 

Review