Home » Praktijk coaching » Team Versterker

KDMS Team Versterker

 Veel afgenomen dienst en niet voor niks

✔ de groeikansen worden inzichtelijk 

✔ persoonlijke  ambities van je team worden in kaart gebracht en getoetst aan praktijk ambitie

✔ adviesrapport om groei goed in te gaan zetten

✔ na advies wordt je niet gelijk losgelaten maar blijft de praktijk coach betrokken

✔ geen quick fit maar lange termijn advies waar je nog jaren mee verder kan als praktijk 

✔ Op de vraag "Hoe kunnen we verbeteren in ons mondzorg aanbod en ons onderscheiden?" Vind je hier een antwoord

Een goed samenwerkend mondzorg team weet elkaar te vinden maar brengt ook samen rust en concentratie momenten tijdens behandelingen aan. Staat voor elkaar klaar met behoud van focus op eigen functie. En daar gaat praktijkbelang voor eigenbelang

Een team dat kwalitatief op een lijn behandelt en zorgt voor patiënten vanuit een gedachte/ missie-visie, is effectief en efficiënt. Nu de druk van alle maatregelingen rondom de coronacrisis in de samenleving ook voelbaar is in de praktijken, is de groepscohesie helaas soms verminderd. Als praktijk eigenaar wil je graag dat je praktijk de zorg blijft bieden aan je patiënten die zij verdienen en natuurlijk gun je de medewerkers een fijne werksfeer. Maar dat mag niet ten koste gaan van de praktijkvoering en andersom.

 

Ook voor praktijkeigenaren waar wél groepscohesie is en het team goed samenwerkt kan de teamversterker ingezet worden bij groeiwensen. Wat is de ambitie van je team? Loopt deze synchroon aan die van jou als praktijk eigenaar? Hoe kun je het beste het team uit breiden? Waar zitten de groeikansen en waar moet de focus op? Zet de teamversterker in!