Home » Over KDMS

"In mijn hoofd ben ik altijd verbetermodules aan het verzinnen voor praktijken. Patiënten verdienen goede  mondzorg waar niet de omzet maar innovatie het speerpunt is." Ruth 

KDMS Kruijshoop Dental Management Solutions, is opgericht door mij, Ruth Kruijshoop, 
en ik bied als enige in Nederland Executive coaching aan tandheelkundige praktijken. Mijn missie is om praktijk executives  als -managers te versterken door te coachen op effectief leiderschap, een betere balans tussen privé/praktijk maar ook op kwaliteitsverhogende mond Zorg bieden als team. Vanuit mijn brede kennis en ervaring van procesmanagement en team aansturing, geef ik als OOA Adviseur eigenaren advies richting verbeteren van de algehele praktijkvoering. 

-○

Tussen het bedienen van de panelen 'mondzorg' en 'een bedrijf' zijn, schuurt het vaak en juist daar kan de executive met gerichte coaching glans vinden. Mijn enorme passie voor de tandheelkunde en mijn passie voor bedrijfsmanagement heb ik samen met mijn kennis en ervaring gebundeld in KDMS Kruijshoop Dental Management Solutions. Dat is dan ook voelbaar voor cliënten en hoor ik vaak terug.

-○

Voor teamsamenstelling en verbeteren van operationele processen binnen praktijken geef ik zoals gezegd, advies en bied ik oplossingen op maat. Ik heb een duidelijke visie op het managen van een praktijk en hoe dat het beste innovatie gericht maar ook duidelijk kan worden vormgegeven. Dit noem ik 'Het Nieuwe Werken'.  Deze werkwijze spreekt veel praktijkeigenaren aan. Samen kijk ik graag naar hoe interne processen zijn ingericht en zie ik al gauw waar verbeterpunten zitten. Hiervoor bied ik oplossingen voor aan en advies maar ook training. Daarnaast is coaching en reflectie een krachtige manier verbeterprocessen in te zetten gebleken.

-○

Ik zie de wet- en regelgeving als fundering van een praktijk. Vanuit daar geef je de visie vorm richting die missie. Omdat ik regelmatig v arbeidsrecht gerichte vragen krijg ben ik gestart met HBO Bachelor verkorte opleiding tot paralegal arbeidsrecht. Natuurlijk omdat ik het zelf super leuk vindt me erin te verdiepen maar ook omdat ik dan praktijkeigenaren nog beter kan adviseren over omgaan met ziekmeldingen / arbeidscontracten opstellen en meer. Omdat ik altijd vol gas studeer hoop ik de opleiding rond juli 2021 af te ronden.

-○

Ben je benieuwd wat KDMS Kruijshoop Dental Management Solutions voor jouw praktijk kan opleveren? Onze eerste telefonische kennismaking is altijd verkennend en gratis. Na een wederzijdse klik is een vervolg traject in te zetten. Vol energie en stuwende kracht vooruit in de richting die jij nodig hebt. 

Ruth Kruijshoop

 

Kdmscontact@gmail.com

06 114 310 97

KvK 76762416 

BTWNR 003115105B38  NL66SNSB0787856541

https://www.nobco.nl/besloten/Coach/mijn-nobco/profiel/profielfoto