Home » Over KDMS
KDMS Kruijshoop Dental Management Solutions, is opgericht door mij, Ruth Kruijshoop, 
en ik bied als enige in Nederland Executive coaching aan tandheelkundige praktijken. Mijn missie is om praktijk executives  als -managers te versterken door te coachen op effectief leiderschap, een betere balans tussen privé/praktijk en meer.

-○

Tussen het bedienen van de panelen 'mondzorg' en 'een bedrijf' zijn, schuurt het vaak en juist daar kan de executive met gerichte coaching glans vinden. Mijn enorme passie voor de tandheelkunde en mijn passie voor bedrijfsmanagement heb ik samen met mijn kennis en ervaring gebundeld in KDMS Kruijshoop Dental Management Solutions. Dat is dan ook voelbaar voor cliënten en hoor ik vaak terug.

-○

Ik heb een duidelijke visie op het managen van een praktijk en hoe dat het beste innovatie gericht maar ook duidelijk kan worden vormgegeven. Dit noem ik 'Het Nieuwe Werken'.  Deze werkwijze spreekt veel praktijkeigenaren aan. Samen kijk ik graag naar hoe interne processen zijn ingericht en waar de verbeterpunten zitten. Daarnaast is coaching en reflectie een prachtige manier om een verbeterproces in te zetten of verdieping te zoeken in de functie. 

-○

Ik ben een grote fan van leanmanagement en introduceer dit als eerste in het algemeen management voor tandheelkunde. In febr 2021 hoop mijn Green Belt Leanmanagement te ontvangen! Voor tandheelkundige praktijken heb ik het model Leanhouse of Dental Practice gemaakt. Graag vertel ik je er meer over in een persoonlijk gespreken wat leanmanagement voor jouw praktijk als eigenaar kan betekenen.

-○

Ben je benieuwd naar de inhoud van mijn visie en wat dit voor jouw praktijk kan opleveren? Onze eerste telefonische kennismaking is altijd verkennend en gratis. Na een wederzijdse klik is een vervolg traject in te zetten. Vol energie en stuwende kracht vooruit in de richting die jij nodig hebt. 

Kdmscontact@gmail.com

06 114 310 97

KvK 76762416 

BTWNR 003115105B38  NL66SNSB0787856541

https://www.nobco.nl/besloten/Coach/mijn-nobco/profiel/profielfoto