• Groeiprogramma voor praktijken
  • Online training praktijk managers
  • Intervisie & executive coaching
  • Organisatie Advies dental teams

Voor praktijken die goed willen groeien

Speciaal voor praktijk eigenaren heeft KDMS Academy een groeiprogramma samengesteld na 2 jaar research doen en ontwikkelen, is het groeiprogramma klaar! In het groeiprogramma zitten verschillende pijlers waarop we de fundering leggen naar een stabiel team, betere kwaliteit berging voor patiënten en leanmanagement geïmplementeerd in jouw aansturing.

 

We creëren ideale omstandigheden voor je team om met een coöperatieve houding en met weinig weerstand processen te gaan verbeteren of versnellen. Het programma biedt je tegelijkertijd een klankbord en geeft je team handvatten.

 

Teams die gemotiveerd aan het werk gaan en prettig samenwerken kunnen patiënten veel beter betrekken bij hun eigen behandelplan. Patiënten bereiken, je zichtbaarheid vergroten en je missie tastbaar maken. Meer patiënten aantrekken, maar ook lastige gesprekken goed voeren horen bij groei.

Goed om te weten:

Tussen de sessies door werk ik gemiddeld 5 uur achter de schermen aan je praktijk per week: sessies uitwerken, voorbereiden op de nieuwe, beantwoorden tussentijdse vragen, finetunen, analyseren, maak ik samenvattingen en een uiteindelijk Adviesrapport. Op deze tussentijdse uren worden nooit extra kosten berekend. De groeiprogramma' s zijn altijd inclusief alles maar excl btw. Voor losse extra sessie (90min) afgenomen bij het groeiprogramma vraag ik een vergoeding van 225 euro ex btw.

Jij wilt langdurig een verbetering in gaan zetten en begrijpt dat implementeren van veranderprocessen tijd en aandacht vragen. Ik begeleid en ondersteun het gehele implementatie proces in dit unieke aanbod.

Het groeiprogramma bestaat is 3 trapsgewijs opgebouwd.

 

Trap 1: kennismaken

1 dagdeel observatie op de praktijk

1 focus zoomsessies van circa 45 minuten

Ambitie- groeiscan team

 

Trap 2: Implementatie

Online op maat gemaakt routekaart richting succes en groeidoel

2 focus zoomsessies om te fine tunen, terugkoppeling Ambitie/ groeiscan, bespreken implementatie

App ondersteuning gedurende gehele proces

 

Trap 3: Nazorg

4 coaching sessies in te zetten binnen je team

Teampresentatie: focus, doelen, groeiplan door Ruth 

Afsluitend adviesgesprek praktijkhouder (evt met pm) van 2 uur op de praktijk

Eindrapportage/ Adviesrapport 

3 traps begeleiding op maat om jouw praktijk goed te laten groeien