Niemand kan in de toekomst kijken, maar als je als eigenaar weet dat je een back up plan hebt ga je toch met een geruster hart het nieuwe jaar in.

In februari 2022 is dit traject klaar om ingezet te worden. Nu is er vroegboekkorting en daarmee voorkom je op een wachtlijst te komen.

Maak dus gauw gebruik van de reserveringmogelijkheid mét super pre sale korting van maar liefst 15% op het gehele traject en verzeker je van een professionele praktijk coach aan je zij in 2022.

Voor de praktijk eigenaar die een Praktijk coach wil die er niet alleen er voor hem/haar is, maar ook voor hun medewerkers een verschil kan maken. Is KDMS nu een nieuw traject aan het ontwikkelen.

In dit alles-in-1-traject geven we eigenaren de kans een professionele praktijk coach een jaar lang aan hun praktijk te verbinden.

-○ De coachuren worden door de praktijk tegen een scherpe prijs voor een heel jaar in één keer ingekocht. Keuze is uit 60- of 90 sessies, in te zetten tot februari 2023. Dus geen gedoe meer met facturen of abonementen die nog betaald hoeven worden.

-○ Uniek is dat de coachuren multi inzetbaar zijn voor de eigenaar én zijn/haar medewerkers, enkele voorbeelden:

  • training balie/ praktijk manager
  • sparring
  • burn out preventie
  • team versterkers
  • executive coaching voor de eigenaar zelf
  • Praktijk voorbereiden op visitatie (praktijk op orde)

60 sessies alles-in-1. Prijs 6700- ex btw

of kies voor

90 sessies alles-in-1. Prijs 9900,- ex btw

De sessies duren tussen de 60/90 minuten en vinden plaats in een coachhuis bij jullie in de buurt, op de praktijk of online. Alles in overleg.

 incl voortgangsrapportage

 met gebruik van Coaching monitor

 excl btw maar incl reiskosten

 gebruik van bewezen coaching methodieken

 geheel belasting aftrekbaar