Executive coaching.

Het is belangrijk om een praktijk aan te sturen vanuit een vorm die dicht bij je eigen kern kwaliteit ligt als leidinggevende of praktijk eigenaar. Authentieke leiders krijgen te maken met minder weerstand en mensen zijn geneigd zich meer aan te passen als ze voelen dat de leiding gevende oprecht is. 

 

Door het in kaart brengen van de praktijk structuur, de hiërarchische lijnen en de missie en visie (ook je  persoonlijke) onderzoeken we welke leiderschapsmoddellen daarop overlappen. Vervolgens brengen we jouw persoonlijke leiderschaps kernkwaliteiten in kaart. Vanuit hier ontstaat een nieuwe aanvliegroute in het leiden van je mondzorg team.

 

Kwaliteit verhogen van behandelingen, eenduidigheid en je missie voelbaar maken voor je cliënten/ patiënten wil je graag als gemeenschappelijk doel terug zien op de praktijk. Ook als je er niet bent.

Motiveer je medewerkers om samen de praktijk onderscheidend te maken. Veel praktijk leiders meten hun succes af aan de mate waarin de medewerkers goed met elkaar kunnen opschieten. Wij denken dat je die lat echt hoger mag leggen. Door ook kwaliteit meetbaar te maken, protocollair behandelen op de kaart zetten en een team creëren dat niet alleen graag samenwerkt maar ook elkaar uitdaagt om de puntjes op de ï te zetten. 

 

In dit executive coaching traject speciaal voor praktijk eigenaren zijn sparring momenten verweven. Tussen de sessies door krijg je uitdagende opdrachten die je uitnodigen te reflecteren op je eigen skills en deze te verbeteren. Het rendement uit coaching kun je in grafieken terug vinden in de eind rapportage omdat we de coaching tools Coaching Monitor inzetten. 

 

 

-NIET HET GEKWAAK, MAAR HET VLIEGEN VAN DE WILDE EEND, DOET EEN KUDDE EENDEN VLIEGEN EN VOLGEN. –

CHINEES GEZEGDE


1 jaar coaching

12 sessies. Prijs 1500,- 1 op 1

24 sessies. Prijs 2850,- 1 op 1 waarvan 6 sessies ook voor je teamleden in te zetten zijn. Incl 10% korting op teamversterker

45 sessies. Prijs 5250,- iedere week een sessie vrij inzetbaar coaching /sparring / mentoring. Incl gratis Team Versterker!

 

Excl btw en excl evt reiskosten a 21 ct per km