Home » 4 Segmenten Coaching
Persoonlijke coaching wordt ook wel vitaliteitscoaching genoemd. Door patronen te gaan herkennen in werkwijze of persoonlijke communicatie die niet meer goed voor je werken en deze te doorbreken verhogen we je vitaliteit. De 4 segmenten coaching is speciaal hiervoor ontwikkelt.

Vitaliteit verhogen betekent dat in deze coaching vorm persoonlijke efficiëntie verhogen altijd het hoofddoel is gekoppeld aan jouw persoonlijke doel. Je krijgt ruimte om te onderzoeken wat je tegenhoudt en handvatten hoe je voortaan bijvoorbeeld jezelf niet steeds 'ja' hoort zeggen als je 'nee bedoelt. Of leer je dusdanig dichter vanuit je eigen talent te werken en te leven dat je minder tegen muren oploopt. 

Persoonlijke coaching is mogelijk vanaf 12 sessies. De sessies zijn ingedeeld in 4 segmenten. En worden afgesloten met een schriftelijke evaluatie in coaching monitor waarin ook je ontwikkel groei te zien is.

Segment 1 
Zoektocht naar je handelswijze en wat niet meer werkt voor je maar ook wat je belemmert je doel wel te bereiken

Segment 2 
Gaan we dieper in op waarom je deze patronen hebt ontwikkelt maar krijg je ook methoden aangereikt die je ondersteunen in het vinden van vitaliteit.

Segment 3 
Verbreden we je capaciteit door oefeningen te doen die je uitdagen 'out of the box' te werken of te doen/denken (afhankelijk van coachdoel) 

Segment 4
Herhalen van 3 segmenten, creëren nieuwe patronen, evalueren en verbeteren.

Omdat processen tijd kosten hebben we in segment 1 om de week coaching, segment 2 en 3 om de drie weken en segment 4 eens per maand. Het gehele traject duurt iets langer dan een half jaar. Gun jezelf dit traject. Overigens wordt dit deze coaching grotendeels vergoed door de belastingdienst. Vraag ernaar bij jou belastingadviseur.
Sale!

4 Segmenten Coaching

€ 2.165,00 € 2.025,00
Sale!

4 Segmenten Coaching

€ 2.165,00 € 2.025,00

✔ 16 sessies à 60 /75 minuten  iedere 3 weken gedurende 1 jaar

✔ persoonlijke coaching 

✔ gebruik Coaching Monitor 

✔ per segment duidelijke schriftelijke  evaluatie

✔ incl schriftelijke eind evaluatie 

Bedrag is excl btw